Äntligen Dåligt rykte Malmö-stylish

Aldrigensam.jpg

Hella, Emil, Lilo, Gina och Lina presenterar sig som ett melodiöst politiskt punkband, med en del tyngd i texterna. De ser väldigt prydliga ut på bilden, men jag tror skenet bedrar.

Systerskap är bäst. Coola Göteborgsklubben Dåligt rykte knoppar av sig, fredag 10 november är det Malmöpremiär på Enskiftet, från kl 20. Festen är kvinno- och transseparatistisk. Temat för kvällen är att komma som tant. Tröttnar en på att kika på och i varandras handväskor kan en njuta av tre band: Räzerhex, Skov och Aldrig ensam. Glöm inte att föranmäla dig, länk till formuläret finns här i eventet.

tantfest.jpg

På det barhäng eller dans, vilket en vill, och det ska bli spännande att se vilken musik dj Tyrana och dj Kepsböj fyller rummet med. Ragatas trummis Hella spelar numera också gitarr i Aldrig ensam, det ska bli kul att checka in bandisen. Är jag någorlunda fräsch och på snackehumör efter det kan det nog bli rullat tanthatt ganska länge på nattkröken. 

Klubbarrangörerna säger så här: ”Ta med ditt bidrag till 7-sorters-veganska-kakbuffén på bardisken och bring your inre eller yttre tant! Glittertanter, konditoritanter, punktanter, surtanter – alla är vi tanter denna kväll i det dåliga ryktets tecken. Välkommen till det punkigaste kafferep du nånsin har varit på!”

Vem kan motstå något sådant? Jag behöver inte anstränga ihjäl mig för att se tantig ut, är ändå lite till åren kommen, men det känns viktigt att jag får tag på en handväska. Den behöver inte vara snygg, men gärna funktionell om det kommer någon fuling under hemgång som vill ha väskdäng. Be there!

 

Annonser

0 Responses to “Äntligen Dåligt rykte Malmö-stylish”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
2017. Slackersview 2.0. Att vara med band igen, Ragata, triggar skrivlusten. Fokus här blir på grrrls, queerpunk och rariteter, på Wazzup, längre intervjuer och musiktips, på film, foto, media, internet plus en gnutta politik.

Kategorier

Arkiv

november 2017
M T O T F L S
« Okt   Dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

………………………………………………

Länkar 2018: Musik/Politik/HBTQI 

Slackers View 1.0 (2006-2009) uppdateringar på gång

………………………………………………

Blog Stats

  • 17 059 hits
Annonser

%d bloggare gillar detta: